Hoe te bepalen wat voor soort relatie je nodig hebt

Als de relatie met meisjes

priligy generiek kopen

nog niet wordt ingestort — Misschien is de zaak niet in Bad Karma, maar in het feit dat je gewoon niet echt begrijpt wat je wilt.

We zullen zien hoe ze kunnen beslissen wat je nodig hebt van communiceren met het andere geslacht en welk type communicatie kiezen.

Wil zeker zijn van je exclusiviteit

Als het belangrijk is voor u om er zeker van te zijn dat u in relaties slechts twee — Jij in Mongamia.

Dit is een populair type relatie in onze samenleving, en alles omdat het het meest sociaal op prijs gesteld is.

Vanwege het feit dat cultuur en massamedia monogamie bevordert, zien velen dergelijke relaties als de enige mogelijke en correcte standaard.

Dit is echter niet, en loyaliteit moet ook worden besproken. Monogamy is goed omdat het het meest voorspelbare en stabiele soort relatie is.

Het is gemakkelijk om er vertrouwen in te voelen, omdat er een overeenkomst is tussen partners die ze niet andere mensen in een romantische of seksuele ader beschouwen.

MINUSSEN: Om de nabijheid op lange termijn monogame relaties te houden, moet u inspanningen leveren.

Seks met één partner lijkt te monotoon

Frequent probleem in monogame relaties: partners worden voorspelbaar voor elkaar, en alles in hun paar, zelfs seks, verandert in een routine.

Om dit te voorkomen, akkoord gaan met het openen van relaties. In hen kunnen partners slapen met andere mensen.

Maar wat is erg belangrijk — het gaat alleen om seks. Emotionele nabijheid is alleen toegestaan ​​tussen twee personen.

Ze blijven voorrang voor elkaar en zien de rest van de link alleen als een manier om het intieme leven te diversifiëren.

Een ander probleem dat een dergelijke vorm van relaties oplost, — Geest van Libido-partners, wanneer een geslacht eenmaal per maand nodig is, en een ander — Drie keer per week.

Open relaties zijn alleen mogelijk met de volledige vrijwillige toestemming van beide partners. Anders is het een banale verraad.

MINUSSEN: Niets zinvolle seks kan altijd iets meer worden. Je moet in staat zijn om het feit te accepteren dat je meisje met iemand anders slaapt.

Er is een hechte en aantrekkelijke persoon voor jou, maar je hebt geen relaties nodig

Per ongeluk sliep met een goede vriend, vond je het leuk — Overweeg het begin van vriendschap met privileges.

Dit is een goede gelegenheid om emotionele ondersteuning te krijgen en voldoet aan de seksuele behoeften van elkaar, die niet alles compliceert.

In dergelijke opzichten is het erg belangrijk om te begrijpen dat jullie beiden niet meer willen en niemand van jullie is in Frowridge.

MINUSSEN: Gezien het feit dat er al emotionele gehechtheid tussen u is, kan seks uw relatie bemoeilijken. Bespaar vriendelijke grenzen zal niet gemakkelijk zijn.

Heb limietvoorspelbaarheid nodig

Degenen die belangrijk zijn om alles te beheersen, is de moeite waard om contractuele relaties te proberen.

Het contract tussen partners kan niet alleen huwelijk zijn en om een ​​verscheidenheid aan dingen te doen: hoe verdel je gewrichtskosten of huiswerk, wat doen je in het geval van een ruzie, hoeveel tijd samen doorbrengen.

Een dergelijk contract verzekert zich niet noodzakelijk wettelijk — In wezen is dit jouw manier om het eens te zijn over alle nuances en relaties zo comfortabel mogelijk voor beide.

MINUSSEN: Geen enkele overeenkomst geeft je geen volledig vertrouwen in het meisje als je problemen hebt met vertrouwen.

Je kunt gevoelens voor verschillende mensen ervaren

Als je gelooft dat je gevoelens (en niet alleen seksuele aantrekkingskracht) aan verschillende mensen kunt ervaren, — Misschien is Polyamoria het type relatie dat je nodig hebt.

Polyamorne-partners verklaren onmiddellijk dat ze belangrijk zijn voor elkaar, maar niet exclusief. In tegenstelling tot open relaties, zijn alle banden hier serieus en significant.

Ongeveer ongeveer dergelijke relaties vertelde de Dudu Comedian Alexander Dolgopolov, die enige tijd onmiddellijk met twee meisjes leefde.

MINUSSEN: In relaties, zelfs met één partner soms veel moeilijkheden — Stel je voor hoeveel van hen in Polyamor. Bovendien maakt het gevoel van eigendom en jaloezie soms gevoeld.

Niet klaar om je leven met iemand anders te delen

Je bent misschien niet geïnteresseerd in een relatie in deze periode van leven: niet klaar om gehecht te worden, veel moeilijkheden op het werk of op andere gebieden bereiden zich voor om te bewegen.

Op hetzelfde moment om seks te hebben of tijd door te brengen met een mooi meisje nog steeds.

Hiervoor kwamen mensen met seks zonder toewijding. Het belangrijkste daarin — Vertel het meisje meteen over zijn intenties.

MINUSSEN: Het is gemakkelijk om te vergeten dat het meisje ook niets zou hebben.

Zodra je een relatie betreedt, voel je je ongelukkig

Ontmoet met tientallen meisjes en alles is dat niet; Zodra de relaties in een stabiele fase komen, wil je rennen; begrijp niet echt of je iemand nodig hebt.

Als al deze gevoelens bekend zijn — Misschien de enige persoon met wie je zou moeten achterhalen en gezonde relaties creëren, jij zelf.

Probeer het alles in de gaten te brengen van een naaste contacten met het andere geslacht, of het nu gaat om seks of flirt.

Focus op hun gevoelens, verlangens en prioriteiten. Hoe duidelijker je zult begrijpen wat je wilt, hoe waarschijnlijker het is om te krijgen.

MINUSSEN: Ja, wat zijn de minussen — Je bleef alleen met de belangrijkste persoon in je leven!