5 Voordelen van mannen die snel klaarkomen

Het onderzoek van vorig jaar toonde aan dat uit 1.200 deelnemers over een derde van de mannen geloven dat ze te snel klaarkomen. Hoewel in feite geen van hen leed aan voortijdige ejaculatie, geloofde iedereen koppig dat ze nog langer in bed zouden blijven.

Natuurlijk hebben de optimale duur van elke eigen

, maar seks met mannen die het snel ten minste vijf onmiskenbare voordelen hebben.

een. Het verwondt je vagina niet

Laten we zeggen, uh-uh. Technisch gezien bestaat de vagina uit spierweefsels die ook moe en slijten kunnen worden. Langdurige seks met een partner kan je echt pijn doen, en als hij snel klaarkomt, ben je verzekerd tegen onaangename sensaties.

2. Het maakt het mogelijk om het opnieuw te doen

Als hij snel klaarkomt, dan is dit een geweldige kans om het opnieuw te herhalen! Neem een ​​pauze, neem de kracht – en weer in de strijd! En ja, trouwens, Houd Lifehak – elke keer zal hij een langzamer beëindigen dan de vorige.

3. Het prikkelt!

Als hij het snel kan doen, gebruik het dan met de geest! Denk, omdat je seks kunt hebben bij de lunchpauze, parkeren. Maar overal! Snelle sex-mogelijkheden zijn bijna eindeloos, vooral als je hier echt creatief naartoe komt.

4. Het kost niet veel tijd

Ja, het klinkt verschrikkelijk, maar het feit – soms heb je andere dingen. Niet zo aangenaam, natuurlijk, maar toch. Om in de reeks alledaagse zaken te zijn, kruisen dan geen seks, je hebt net die man nodig die perfect in de kwijtschelding van de uitdagingen van de dag past.

vijf. Dit zal genieten van de prelude

Niet alle mannen houden van de prelude in tegenstelling tot vrouwen. Maar als hij snel klaarkomt, komt de prelude niet uit je hoofd en zullen de indrukken van seks helderder en interessanter lijken!