Onbekende dronken tante “Daniel Radcliffe, Chris Evans, Duane Johnson en 11 More beroemdheden onthouden

“Ik verloor mijn maagdelijkheid in 1999, en het was een van de beste jaren van mijn leven,” zei de uitvoerder van de rol van Captain America ESQUIRE magazine. Later op de lucht van de avondshow herinnerde zich Set Myers Chris dat ze na het eerste geslacht thuiskwam, rende naar de moeder en riep uit: “Ik deed het!”” In feite begreep ik ook niet volledig wat het is gebeurd, maar het was een pure euphoria, “herinnerde Chris.

Duane “Rock” Johnson

Wanneer in een interview met Elle’s magazine, werd de rots gevraagd dat hij zou veranderen in zijn eerste seks, antwoordde Johnson dat hij dat niet in het park zou doen. “Khrenovo, wanneer een politie je op zo’n moment vangt. Alles gebeurde plotseling – een scherpe flits van koplampen, het geluid van het verlaagde venster van de politieauto. "Mevrouw je bent prima? Je wordt niet aangevallen?”Mijn vriendin kleedde zich snel en legde uit dat ik haar vriendje was, maar het was natuurlijk een volledige nachtmerrie,” lacht Duyne.

Sebastian Stan

De uitvoerder van de rol van de beste vriend van Captain America, een wintermilitair, Sebastian Stan zegt dat het laat uitbrak. “Ik was op de middelbare school – voor de huidige normen is het een nachtmerrie, ja? – Let Acteur. – We hebben het nummer in het Time Hotel op Times Square verwijderd, ik verzekerde haar dat lang in het spel was, hoewel ze dezelfde late maagd was als ik. Ik wilde gewoon meer zelfverzekerd lijken, maar uiteindelijk heb mijn uitvoering natuurlijk niet indruk gemaakt. Over het algemeen deden we het, en ging toen naar "McDonalds" en merkte dit op "Blij Mil". Ik zal de naam van het meisje niet bellen – ze is al heel lang getrouwd, maar ik ben deze dag dankbaar, “zei Sebastian in een interview met Will Malnatti-subframe.

Daniel Radcliffe

“Ik ben dat de zeldzaamste kerel die een uitstekende eerste seks had,” zei Harry Potter’s Hero in Ellle Interview. “Het geheim is dat we goed bekend waren met haar. Nee, natuurlijk, sindsdien ben ik veel meer gebeurd dan betere seks, maar alles ging beter dan de meeste van mijn kennissen. Een vriend, bijvoorbeeld, werd dronken, viel in slaap onder de brug en werd wakker van het feit dat een onbekende dronken tante op zijn lul springde “.

Encel Elgort

“Ik was 14, en ik begreep niet wat er gebeurde, – zoals, maar mijn vriendin,” zei de ster “baby op rit” in een interview met Elle. Echter, alles ging goed en het enige wat hij zou willen veranderen, – verlichting: “Ik stak de hele kamer met fluorescentielampen, nu zou ik dat niet doen. Gelukkig herhaalde ik nooit zo’n fout “.

Joe Jonas

“Ik heb mijn maagdelijkheid om 20 uur kwijtgeraakt en ik denk dat ik het goed aan het doen was,” publiceerden Jonas Brothers met Gulture zijn ervaring met Gier. – De juiste beslissing was om te wachten op de juiste persoon, en niet na seks – in godsnaam, met wie ik in contact kwam en wat het was?!”

Ashton Kutcher

“Ik was 15, we waren in het bos met een meisje met wie ik me een vriend voorstelde. Het hele proces duurde ongeveer 2 seconden, en ik schaamde zich vreselijk, – Ashton lacht. – Twee jaar later moest ik deze ervaring herhalen om haar te bewijzen dat ik niet zo slecht was. ‘.

Makola Kalkin

In een interview met de Anna, zegt Faris Kalkin dat ze op leeftijd seks nam en het was iets bijzonders. “We waren allemaal gepland, het was cool, maar ik dacht nog steeds: "God, ik doe gewoon alles goed?”Nou, een soundtrack voor seks die we hebben gekozen” White Album “The Beatles. Zo gaat het”.

Kevin Hart

“Haar naam van Angie, we gingen niet naar één school, maar woonden naast de deur, – Kevin schrijft in zijn autobiografie "Ik kan dit niet verdienen: Levenslessen". – Het is gebeurd dat ik mijn maagdelijkheid twee keer kwijt ben – voor de eerste keer dat ik, eerlijk gezegd niet begreep wat er is gebeurd. Maar in de tweede ging alles goed. Kortom, ik moest zeker weten “.

Shaya Labafe

In een interview met Playboy vertelde de kunstenaar dat toen de tijd om haar maagdelijkheid te scheiden, hij geen grap was, zodat alles goed ging. “Om te beginnen, probeerde ik mezelf voor te stellen een man die vele malen seks had, – het was noodzakelijk en voor vertrouwen in zichzelf, en om mijn meisje te overtuigen dat alles goed komt. Het bleek te overtuigen, maar de knieën werden nog steeds trillend. Voor de eerste keer was het voor het eerst voordat het meisje voor mij een hele prestatie was, maar ik heb met de opwinding geschonken en het eerste zette haar kussen onder de heupen, omdat ik zo’n receptie in porno zag. Eerlijk gezegd had ik het idee niet, waarom doe het, dus ik maakte haar haar onder de hoek die alleen mezelf de taak gecompliceerde. Echter, er was geen plaats om terug te trekken “.

kopen levitra professional zonder voorschrift

Keith Harrington

In een Elle-interview met de ster “Games of the Thrones” gevraagd naar de eerste seks, maar John Snow beperkte zich tot algemene woorden: “Het was vreemd, maar nu begrijp ik dat het een typisch tienerafval was. Ik was te jong “.

Ed shiran

In een interview met Elle vroeg Shiran wat er aangenamer was – voor de eerste keer in het leven om seks of drie keer te hebben om de hal “Madison Square Garden” te monteren. De roodharige zanger antwoordde dat, uiteraard, de tweede: “De eerste seks, natuurlijk, een belangrijk punt van mijn leven was, maar dit is niet het beste dat ik erin deed.”.