Techniek van de blowjob “vacuüm”, “PUR PUR” en anderen

We leerden over deze techniek in het centrum van Sex Education Secrets. En ze kan je man echt gloeien! Door alternatieve drukbewegingen van de palmen in het stimuleren van de basis van het vat van het lid, tegelijkertijd zuigen de lippen van het hoofd van het hoofd, de tong van het geassisteerde hoofdstel. Dan onverwachts voor een man stopt een dramatisch stimulatie op het hoofd, maar tegelijkertijd blijkt het het geluid van “smack”. Handen blijven de basis van het lid persen.

“Magnifiek acht”

Hunny Lips Dick en ga langzaam naar beneden – zo diep als je kunt. Het bereiken van het onderste punt, teken de acht neus meerdere keren en trekt terug, zonder te stoppen met het schrijven van de figuur acht. Het is fundamenteel belangrijk om geen lid uit de mond te produceren.

“Valley of Happiness”

De vallei van geluk is de zijstimulering van het vat van het lid in het begin van de achterkant van de tong, en vervolgens de laterale stimulatie van de absorberende bewegingen van het extreme vlees.

“Hete wang”

“Hete wang” is een soort pauze voor jou in een pauze tussen diepe doornen. Maar voor een man is een dergelijke techniek gewoon een sprookje! We hebben al gezegd dat het hoofd van het lid de meest gevoelige zone op de penis is. En de zonde heeft geen gebruik! Met de jeugd van de mannen kijken de mannen sexy films, waar de actrices worden terughoudend door een mannelijk lid voor zijn wang – visueel ziet het er erg cool uit. Ten eerste, dus de man voelt de eigenaar van de situatie, maar in feite is alle macht op https://abishaindustries.com/2016/04/07/litora-torqent-per-conubia/ dit moment in jouw handen. En ten tweede, met de hulp van deze techniek om een ​​diepe blowjob uit te voeren, wordt het hoofd gestimuleerd (mond van de urethra, “wangen” en koepel), rust in een zachte wang.

Techniek “Vacuüm”

De hoogste klasse is een “drievoudig vacuüm”. Probeer de aanzuiging van een lid te sympatheren: eerst aan zijn hoofd, dan in het midden, en aan het einde – de meest diepe. Eerst wordt u in de war gebracht door de natuurlijke geluiden, die lijkt op de combinatie, maar probeer niet stil te zijn. Mannen verzekeren dat alle geluiden – Comblinking, Swalwowing Saliva en anderen – nog meer. Met deze techniek lijkt je geliefd op dat zijn lid lijkt te verdwijnen in de mond van zijn geliefde meisje. Het is niet alleen erg leuk, maar ziet er ook ongelooflijk mooi uit!

Diepe blowjob-techniek “van schouder tot schouder”

Als je denkt dat het ergste achter (en dit klopt), probeer de techniek van “van de schouder tot de schouder”: het klinkt een beetje vreemd, maar het is zij die alles begon!

Om “van de schouder naar de schouder” uit te voeren, moet u een penis in zijn plaats nemen bij de stichting en de lippen om te sluiten op het hoofd van het lid en bewegingen van links naar rechts te maken, alsof ze “nee” zeggen. Visueel ziet het eruit als een kin die je probeert je schouders aan te raken. Aldus stimuleert u de belangrijkste erogene zones meestal op de penis – de koepel, de zij- en achterkant van het moeras, en daal dan lager naar de basis van de kofferbak en herhaal de beweging van links naar de zijkant.

Techniek “spiraal”

Stel je een cirkelvormige spiraal voor en probeer deze bewegingen op de penis te herhalen: ga door de cirkelvormige bewegingen van de bovenkant naar de basis van de penis en de achterkant. Trouwens, deze techniek van een diepe keel pijpbeurt kan tot in de perfectie worden gebracht door geluidsondersteuning toe te voegen: het “M-M-M” -geluid zal bijvoorbeeld trillingen maken die uw man zal voelen. Natuurlijk moet je niet constant “wassen”, en dan zal het hele proces van orale verleiding eruit zien als een hypnose-sessie. We hebben niet zo’n resultaat nodig.