Fraudeurs op dating-sites Hoe de vrouw te herkennen

Met een toename van de populariteit van online daten, de frequentie en verfijning van fraudeurs, die het vaakst gericht zijn op sterk verliefd, romantische meisjes, voor wanhopige vrouwen, haasten zich om relaties aan te gaan en te trouwen, evenals in slecht ernstige klanten.

Irina Binzak leidt een blog over het bouwen van online relaties en datingsites (inclusief internationaal). Ze hoort vaak opmerkingen en verhalen zoals vrouwen worden misleid door succesvolle, mooie mannen met sites, en na die ophouden online platforms te vertrouwen.

Irina weet hoe je negatieve ervaring in de online datingcursus kunt voorkomen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de bedriegers in de online ruimte niet meer zijn dan in het echte leven, en hun percentage is vrij minimaal van het totale aantal gebruikers. Om interactie met hen te voorkomen, is het de moeite waard om te voldoen aan de basisregels voor communicatie, welke Irina met ons heeft gedeeld.

Hieronder leidde Irina voorbeelden van de meest voorkomende soorten fraude op datingsites.

“Ik kocht en stuurde je een dure geschenk, geef een telefoonnummer”
Dit nummer komt alsjeblieft Pay Pay Pas. En vaak zijn ze minimaal in vergelijking met de geschatte waarde van het geschenk, maar zijn vrij groot. En aan wie van de vrouwen wil niet iets aangenaams voor het geheugen van de nieuw gemintte Cavaller?

“Ik ontdekte plotseling kanker, ik heb dringend geld nodig, help”
Je bent verliefd op de workshops en speel dan medelijden met. In plaats van kanker, kan er misschien een gebroken wervelkolom of zijn moeder bij de dood zijn.

Je wordt verzorgd, je belt zelfs en voorzichtig intieme foto’s af. En dan een onaangename verrassing: chantage – vrienden, echtgenoten, ouders, collega’s. Soms zelfs Photoshop.

Knappe atleet ontmoet met jou, foto Apollo, Shakespeare’s correspondentie. Je belt, en aan de andere kant – Agency. Zegt zacht dat deze man bezig is, maar er is een zee van anderen, ook miljonairs, status alfa-mannetjes. Om u in de wachtrij in de wachtrij te omvatten, moet u door een psycholoog, stylist, kapper, manicure-meesters gaan. Uitsluitend met hen, exclusief door vooruitbetaling, die is opgenomen in het contract.

Op de tweede dag zweer je in liefde, lovegra kopen en op de derde – verwijderd van de datingsite, belooft je eeuwige aanbidding. Niet verleiden. Misschien is dit een inwoner van Afrika wil een visum van jou.

Je hebt besloten om te ontmoeten. Hij verleidde zelfs om naar je te vliegen. En ik vond geen geld op het hotel of tickets. Of valuta, niet die conversie niet geschikt. “Pay, en dan zal ik geven”.

Moet ik zeggen dat het wordt voorafgegaan door de zorg van een grondige vrouw. Alles is nog te goed dat ik niet kan geloven.